Blikkenslager

Høye krav til nøyaktighet

En blikkenslager er enkelt forklart en tynnplatetekniker.

Blikkenslageren konstruerer, produserer og monterer alle typer produkter i metaller og komposittplater. Blikkenslagerprodukter kan ha anvendelse i alt fra interiørdetaljer, ventilasjonstekniske produkter til komplette metalltak.

På tak og fasader er blikkenslagerens viktigste oppgave å designe, produsere og montere beslag. Riktig utformede beslag er av avgjørende betydning for å beskytte bygningskroppen mot vanninntrengning. Dette er spesielt kritisk i disse tider med økende grad av ekstremvær med mye regn og vind. Vinden kan presse regnet i i bygningskroppen.

Vi har videre kompetanse på alt av takutstyr, fra takrenner til takhatter og takvindu til solpaneler, og holder et våkent øye på de kritiske og viktige detaljene slik at bygg kan stå imot hardt vær. Høye krav til nøyaktighet ved montering er et «must». Vi jobber med alle typer tynnplatematerialer som galvanisert- og rustfritt stål, sink, aluminium, kobber, lexan og kompositt.

Blikkenslager stavanger
Blikkenslager stavanger

Vi har blikkenslagerverksted både i Egersund og på Forus.

Egen produksjonslinje for firkantkanaler og CAD styrt brennebord for ventilasjonsdeler, gjør at avdelingen på Forus er særskilt bra utstyrt for produksjon av produkter til ventilasjonsbransjen.

Våre blikkenslagere holder et høyt faglig nivå, har erfaring med både nye som gamle teknikker og tar gjerne imot nye utfordringer.

Vi hjelper deg f.eks med:

  • Montering av takrenner
  • Fiksing av lekkasje i tak
  • Blikkenslager tak
  • Bytting av tak
  • Takfornying
  • Alt ellers innen tak...

Vil du vite mer? Vil du ha et tilbud?

Ring oss på 51 46 35 80 eller send oss en e-post på post@takspesialisten.no. Eller du kan sende inn kontaktskjema nedenfor, så tar vi kontakt så snart vi kan.

Kontakt oss for et tilbud

Send inn kontakt-skjema så tar vi kontakt for å diskutere ditt prosjekt, eller ta en eventuell befaring.

    Legg med inntil 3 vedlegg (maks 3mb per)