Takspesialisten-Konsultasjon-8
takspesialisten

LIDENSKAP, KNOW-HOW OG SERVICE

Takspesialisten (Brdr. Pettersen AS) ble etablert i Egersund av brødrene Peter Bøhn og Emil Mikal Pettersen i 1926.
I dag er det tredje generasjon Pettersen som sitter i ledelsen og som utvikler selskapet etter følgende verdier:
Lidenskap for faget, know-how og service.

I begynnelsen utførte Brdr. Pettersen mange små enkeltoppdrag for private kunder, offentlige bygg og mot små og store aktører i byggebransjen fra Dalane kommunene til Flekkefjord og Sirdal. Bedriften fikk også fotfeste blant regionens større industrielle foretak, spesielt Egersund Fayance. Byen hadde og en betydelig sildeolje- og sildemelindustri som ble en viktig kundegruppe. I moderne tid frem mot år 2000 var Kværner/ Aker Solutions en svært viktig kunde for Brdr. Pettersen, som deltok på betydelige oppdrag på verftet i Egersund både innen bygg og offshore.
På 2000-tallet etablerte Brdr. Pettersen seg på Forus i Stavanger.

Kundekretsen utgjør i dag alt fra private huseiere til utbyggere og entreprenører, byggeiere og bygg-forvaltere, samt industrielle foretak og offentlige virksomheter.

Fra å være en utførende taktekker og blikkenslager med håndverk-kompetanse, driver man nå på 2020 tallet også med bygg-rådgivning med ingeniører som beskriver taktekking og blikkenslager arbeider.

Vi leverer alt fra de enkleste tak som bare skal holde tett, til aktive grønne tak med vann-forsering funksjon.

Vi er opptatt av at du som kunde skal få vite akkurat hva du kjøper, et enkelt tak med kondensisolasjon eller et mer fleksibelt tak, som gir bygge ditt muligheter til endringer i fremtiden uten store merkostnader.

Sammen evaluerer vi dine behov og muligheter, dagens behov og hva du eventuelt ønsker at taket skal brukes til om 5-10 år.

Vi prosjekterer taket etter de registrerte behov i følge Norske Byggestandarder og gjeldende produktgodkjenninger.
Samtidig legger vi til rette for sikkert tilsyn og vedlikehold i ettertid, for lavest mulig driftskostnader.

Våre taktekkere og blikkenslagere vil gjerne utføre jobben, men vi deltar gjerne i åpen priskonkurranse med andre aktører om prosjektet på samme vilkår.

Vi har et stort fokus på kunnskaps- og kompetanseutvikling i organisasjonen.
Kombinasjonen av teoretisk kunnskap, praktisk utførelse og erfaring, er avgjørende for å oppnå gode og riktige løsninger.
Vi mener det er en fordel for deg som kunde at vi besitter dybdekompetanse innen både tekker og blikkenslager faget.
Begge fag er kritiske i forhold til det å bygge kvalitets-tak.

Vi tilbyr kompetanse som inkluderer kontinuerlig oppdatering og spesialisering på et krevende og viktig fagfelt innen bygg. Dette gjelder både planlegging og prosjektering av nybygg og rehabiliteringer, ansvar for komplett utførelse samt tilsyn og vedlikehold i ettertid.

Vi har videre erfaring med å organisere og styre komplekse rehabiliteringsjobber, som inkluderer flere fag, som tømrer, betong og elektriker.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA