Takutstyr

Starter med kvalitetssjekk

KOMPLETTE TAKLEVERANSER MED TAKUTSTYR

 

En takleveranse vil også kunne omfatte alt av takutstyr, som taksikringsutstyr, takvinduer, takrenner og nedløp, beslag-detaljer, takhatter, tak-oppbygg med rister og pipebeslag.

 

Det er ikke alt utstyr, heller ikke alle typer tekkinger, som er sertifisert for bruk på alle tak.
Utførelsen av utstyr og tekking kan også variere avhengig av type tak og underlag.

 

Det finnes ett og tolagstekkinger, byggetidstekking, vakuumtak, ballasterte, mekanisk festa tak, spesialtak for vannfordrøyning samt grønne tak.

 

På skråtak er alternativene mange og går fra tegl- og betongtakstein til takskifer, asfalt takshingel og asfalt- og PVC-belegg med liste-profiler. Blikkenslageren leverer gjerne metalltekkinger i kobber, sink eller aluminium. Disse finnes også i flere varianter.
Det finnes også enklere metall takpanner lakkert eller med bestrøing.

 

 

 

 

Solar panels on the roof of the multi-family houses, aerial view
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
IMG_20201002_101340

Grønne tak forbruker og forsinker nedbøren, noe som blant annet bidrar til å redusere regnflommer i urbane strøk. Disse takene filtrerer bort og samler opp forurensingen i lufte og reduserer kjølebehovet i bygninger sommerstid. Grønne tak omfatter alt fra lavtvoksende og selvforsørgende planter som Sedumtak til intensive grønne tak som er tunge og skal tåle menneskelig opphold og ferdsel, samt planting av stauder, busker og trær.

 

 

 

 

Kontakt oss for et tilbud

Send inn kontakt-skjema så tar vi kontakt for å diskutere ditt prosjekt, eller ta en eventuell befaring.

    Legg med inntil 3 vedlegg (maks 3mb per)