Rådgiving

Vi gir deg gode råd 

Vi selger rådgivningstjenester for tak og dimensjonerer oppbygging samt blikkenslagerdetaljer for disse arealene. Beskrivelsene kan du bruke til å innhente priser hos flere utførende firma. Slik kan du sikre deg at du får pris på det samme taket, uavhengig hvem som er lavest i pris. Vi kan også tilby oppfølging i byggeperioden, der vi sikrer at alt bygges i h.h. til beskrivelse og avtale. Det er videre viktig at taket utføres i h.h. til prosjekteringen.

 

Et godt utført tak begynner med planlegging av rett utførelse. Vår hensikt er å imøtekomme byggeindustrien, arkitekter og boligutviklere med kvalitet og teknisk rådgivning om alle typer flate tak, terrasser og membraner. Vi ønsker å komme inn i en tidlig fase med behovsanalyse, materialvalg, isolering og utforming av alle detaljer.

 

Det kan fort bli dyrekjøpte erfaringer eller du kan gå glipp av fremtidige inntekter, om du ikke planlegger rett type tak. 
Rett utførelse henger sammen med byggets innvendige bruksområde, og i hvilken grad og hvordan du ønsker å benytte takarealene. Innvendig bruksområde og type taktekking kan også påvirke hvordan byggets bærekonstruksjoner bygges opp. Gesimshøyder kan også bli påvirket ved feil planlegging. De er også greit å vurdere byggets fleksibilitet

 

Takspesialisten-Konsultasjon-15
Takspesialisten-Inspeksjon-11

Det er derfor viktig at den som skal planlegge taket og takets oppbygging, kommer tidlig inn i planleggingsprosessen.
Dersom taktekkeren blir involvert for sent i byggeprosessen, så risikerer du eksempelvis betydelige kostnadsøkninger ved feil gesimshøyde, feil isolering og feil fall og plassering av sluker.
Taktekkeren blir ofte engasjert så sent i byggeprosessen, at det blir vanskelig å levere et tak i h.h. til kundens forventninger. Selv om taket bare skal ha en lavest mulig pris, kan det bety unødvendige økte kostnader for deg som byggherre/byggets eier. Dette gjelder både i driftsfase og ved investeringen, om du ikke har tatt høyde for tilstrekkelig fleksibilitet i bygget.

 

Ønsker du at vi tar en uforpliktende prat om ditt neste tak? Fyll gjerne inn informasjon under så tar vi kontakt

Kontakt oss for et tilbud

Send inn kontakt-skjema så tar vi kontakt for å diskutere ditt prosjekt, eller ta en eventuell befaring.

    Legg med inntil 3 vedlegg (maks 3mb per)